مبانی نظری و پیشینه پژوهش بحران هویت در 30 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docx
مشخصات فایل
تعداد صفحات
30
حجم
1541 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی
docx
دسته بندی
پیشینه متغیر های روانشناسی
توضیحات کامل
مبانی نظری و پیشینه پژوهش بحران هویت در 30 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docx
ویژگی های فایل
شامل مبانی نظری و پیشینه پژوهش برای موضوع بحران هویت
30 صفحه ورد قابل ویرایش
منبع نویسی استاندارد APAو پاورقی دقیق
پشتیبانی تخصصی
فهرست مطالب
تعریف بحران و هویت
ابعاد هویت
علل بروز بحران هویت
شاخص های بحران هویت
راه کارهای پیشیگری و حل بحران هویت
پیشینه داخلی
پیشینه خارجی
منابع
بخشی از متن فایل
بخشی از مبانی نظری
بحران هویت بدون شک مهمترین آسیب اجتماعی امروز جهان است که علائم آن را می توان در کلیه روابط اجتماعی، فرهنگی، اقتصادي و سیاسی در سطح بین المللی به وضوح مشاهده کرد. از این منظر هویت یکی از مقوله هاي کلان در فرایندهاي اجتماعی و فرهنگی محسوب می شود که در یک بازه زمانی (عصر و دوره اي که در آن واقعیم) و یک محدوده مکانی (جغرافیاي محل زندگی) شکل می گیرد و قوام می یابد و از آنجا که مجموعه تغییرات جهانی شدن اقصی نقاط جهان را در نوردیده لذا همه جوانب زندگی در دنیاي امروزي کم و بیش از فرایند جهانی شدن تأثیر می پذیرد. گرچه شدت این تغییرات در جهان کنونی یکسان نیست، اما هیچ منطقه اي به دور از تأثیرات و پیامدهاي آنها نمی باشد.
بخشی از پیشینه پژوهش
عباسی و جمالزهی کمال آبادی (1397) در پژوهشی با عنوان نقش شبکه های اجتماعی مجازی و بحران هویت دانش آموزان که در سال (1396- 97) انجام شد و روش این پژوهش اسنادی کتابخانه ای بود، دریافتند که فضای مجازی نوعی از بحران هویت را در میان طیف گسترده ای از نوجوانان به وجود آورده و این بحران هویت در زمینه های فردی ناهمگونی های هویتی را سبب شده و به نحوی تعادل اجتماعی را متاثر کرده است. همچنین شبکه های اجتماعی مجازی، باعث تغییرات اساسی در نهادهای هویت ساز شده اند و عوامل معناساز هویتی را دستخوش تغییر نموده اند و نوجوانان دچار نوعی سردرگمی بین هویت ملی و هویت اجتماعی خود در فضای مجازی و دنیای واقعی شده اند.
میشرا و خاتون (2014) در پژوهشی با عنوان مطالعه ی بحران هویت فردی دانش آموزان متوسطه ، به روش توصیفی، یک پرسشنامه را برای تست بحران هویت فردی دانش آموزان بر اساس جنسیت و محل سکونت در محدوده ای از ناحیه داکسین دیناجور در غرب بنگال هند توسعه داده و استاندارد کردند. محققان، بحران هویتی متوسط را در بین دانش آموزان دبیرستان در رابطه با تمامی طبقه های مشخص شده (جنسیت و محل) مطالعه به دست آوردند.